Pages

churp churp.com

Sunday, June 3, 2012

cepat ....

Tips Pertama
30-60 minit sebelum melakukan hubungan intim pastikan anda buang air kecil dahulu dan bersihkan alat kelamin anda sebersihnya.

TIps Kedua
Setelah selesai melakukan seks jangan banyak bergerak atau bangun.sebaiknya terus tidur atau baring dalam masa 30-60 minit untuk memberi ruang kepada sperma untuk berenang ke dalam faraj dan mencari telur ovari.

Tips Ketiga
Jangan sekali-kali membersihkan faraj anda setelah selesai melakukan hubungan intim bersama suami anda.

Tips Keempat
Lakukan persetubuhan pada hari yang subur(biasanya hari ke 14)sekurang-kurangnya 5 kali..=)

Tips Kelima
Sebelum ejakulasi pastikan zakar suami betul-betul keras dan masukkan kedalam faraj sedalam yang mugkin dan pancutlah air mani dengan laju.

Tips Keenam
Gunakan teknik  dimana ianya memerlukan kedua kaki wanita kengkang keatas dan masukkan zakar yang betul-betul tegang keras padu dan mantap terus kefaraj dari arah depan. 

Tips Ketujuh
cuba teknik  dengan menggunakan lapik bantal dibawah punggung perempuan.tujuannya bagi memudahkan zakar masuk sedalam-dalamnya ke dalam faraj.teknik puteri saadong juga merupakan teknik yang hampir sama dengan teknik che siti wan kembang.teknik ini telah memberikan peratusan yang tinggi untuk wanita hamil.jadi anda juga boleh mencuba teknik ini.

Tips Kelapan
petua cepat hamil seterusnya ialah apabila anda selesai memancutkan air mani ke dalam faraj biarkan zakar di dalam faraj untuk beberapa minit.apabila zakar anda sudah kecut barulah anda tarik keluar.

SEMUA PETUA DAN CARA CEPAT HAMIL YANG DIPAPARKAN MELALUI BLOG INI HANYA MENCAKUPI TIPS ASAS CARA CEPAT HAMIL YANG BOLEH ANDA PRAKTIKKAN SEBAGAI PERMULAAN. NAMUN UNTUK MENDAPATKAN HASIL YANG LEBIH PANTAS DAN BERKESAN ANDA PERLU MENDAPATKAN PANDUAN LENGKAP CARA CEPAT HAMIL DALAM BENTUK E-BOOK YANG PASTI AKAN MEMUASKAN HATI ANDA.JIKA ANDA MAHUKAN MAKLUMAT PANDUAN MUDAH HAMIL YANG LENGKAP, PADAT DAN TERKINI DALAM BAHASA MALAYSIA, DAPATKAN EBOOK PANDUAN LENGKAP CEPAT HAMIL DI LAMAN WEB DI BAWAH. KLIK DISNI

No comments:

Post a Comment